снимка Булфото5-месечен ремонт спира топлата вода в центъра на София. От

...
снимка Булфото5-месечен ремонт спира топлата вода в центъра на София. От
Коментари Харесай

От понеделник центъра на София остава без топла вода заради 5-месечен ремонт

снимка Булфото

5-месечен ремонт стопира топлата вода в центъра на София. От понеделник започва цялостна реорганизация на улица " Цар Иван Шишман ", която включва и замяна на уреди на " Топлофикация ", съобщи.

За да бъде осъществена рехабилитация на магистралния топлопровод, захранващ огромна част от централна градска част, от 10 май обособени здания, намиращи се на улиците " Цар Иван Шишман ", " Ген. Гурко ", " Граф Игнатиев " и бул. " Васил Левски ", ще разчитат на бойлер до 10 октомври. Срещу ремонта към този момент е проведена подписка, съобщи 

От " Топлофикация " показват, че идната цялостна реорганизация на ул. " Цар Иван Шишман " е опция да бъдат ремонтирани по едно и също време топлопроводи, водопроводи и канализация. От сдружението дават обещание, че на засегнатите консуматори няма да бъдат начислявани сметки за топла вода до края на ремонтните действия.

" За да няма повреди и поради спецификата на оборудванията, се постанова топлоподаването да бъде спряно за съвсем целия интервал на ремонтните действия. Планирано е ремонтите да приключат в период и " Топлофикация-София " ще вложи всички старания за това. Разбираме неудобството, което ще изпитат част от клиентите ни, само че крайната цел е да имаме актуализирана и осъвременена инфраструктура в региона ", се споделя в позицията им

Топлоподаването ще бъде прекратено и към обособени здания в квартал " Младост " 3 за период от два месеца още веднъж от 10 май. Ремонтните действия ще обиден две детски градини в квартала - 56 и 59 ОДЗ, както и постройката на районната администрация.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР